Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

ETA 576290000 CAZA

Svářečka folií, plně automatická, síla odsávání max. -0,8 bar, max. délka sváru 30 cm, příkon 110 W, odsávání vzduchu, samostatné vakuování, samostatné svařování, světelná signalizaceCelý popis

1 999 Kč
Kupte teď a máte to jen za 1 599 Kč (Sleva 400 Kč)
Přidat do košíku
Ihned k odeslání skladem 1 ks
Expedujeme v PONDĚLÍ. U Vás nejpozději do 18.9.
Rezervovat na prodejně
k vyzvednutí do 30 minut
ID produktu: 41013488
Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní: 1 999 Kč
Svářečka folií ETA Caza 5762 90000

Svářečka folií ETA Caza 5762 90000

  • maximální délka sváru 30 cm
  • automatický provoz
  • bezpečnostní tepelná pojistka
  • světelná signalizace
  • příkon 110 W
  • výkon kompresoru 16 l/min
  • tlačítko PULSE pro ruční vaukování
  • podtlak 800 mbar
Svářečka folií ETA Caza 5762 90000

Vychytávka z moderní gastronomie

S vakuovou svářečkou folií ETA Caza 5762 90000 o příkonu 110 W a podtlakem 800 mbarů snadno prodloužíte u svých zásob jejich trvanlivost a zachováte chuť, vůni, vitamíny a minerály. Předejdete tím plýtvání a vyhazování jídla, takže ušetříte nejen životní prostřední, ale zároveň i vaši peněženku. Vakuované potraviny vám také zaberou méně místa při skladování, protože odsátím vzduchu se výrazně zmenší jejich celkový objem. Svářečka se velmi snadno a intuitivně ovládá. Díky funkci automatického provozu vakuovačka nejdříve odsaje všechen vzduch ze sáčku a poté ho uzavře silným, jednolitým svárem. Tlačítko PULSE umožňuje mít intenzitu vakuování vždy pod kontrolou. Tepelná bezpečnostní pojistka zabraňuje přehřátí přístroje.

Svářečka folií ETA Caza 5762 90000

Vakuování je skvělé i pro vaření

Vakuová svářečka ETA Caza 5762 90000 s kompresorem, který dosahuje excelentního výkonu 16 l za minutu vám umožní zavakuovat ovoce, zeleninu, maso, ryby či sušené a sypké potraviny. Tlačítko volba vlhkosti slouží k určení druhu vakuovaných surovin. Vakuování můžete využít nejen pro uchování potravin, ale také při grilování.  Vakuové balení způsobí roztažení masových vláken, takže marináda snáze pronikne dovnitř a zajistí, aby bylo maso křehčí a skrz naskrz namarinované. Potraviny ve vakuovacích sáčcích můžete také rovnou uvařit ve vodní lázni metodou Sous-Vide, díky které bude jídlo neobyčejně jemné a šťavnaté.

Použité obrázky jsou pouze ilustrativní a technické specifikace se mohou v průběhu času změnit bez předchozího upozornění.