Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Zpátky do lavic

S úsměvem na tváři

zpatky do lavic

Naplnit aktovku prvňáčka, žáka druhého stupně nebo středoškoláka není dnes vůbec jednoduché. Ba co víc, občas se to jeví jako nadlidský úkol. Zohlednit všechny faktory, které musí být dodrženy co do funkčnosti, designu a zátěže jsou mnohdy nemožné. Rodiče v takovém případě často propadají panice a na školní přípravu si dělají manuál. Krok za krokem si odškrtávají položky, které splnili. Tajně při tom doufají, že jejich ratolest bude spokojená, a to ve všech směrech.

Všechno a všichni jsou SMART

Doba si žádá být cool už od prvního ročníku, není tedy žádným překvapením, když se na prvním stupni objeví chytrý telefon. Ten slouží nejen jako dohled rodičů nad aktuálním pohybem dítěte, ale zároveň i jako vstupenka do třídní VIP party – obzvlášť v případě, když je nainstalovaná ta správná herní aplikace ​​ Kuličkám, praku i sportovním kartičkám dávno odzvonilo, a tak první zvonění vítají aktovky plné smartphonů, iPhonů, iPadů, notebooků, tabletů a chytrých hodinek. Slzy ronit netřeba, tak to prostě je a jinak to nebude. Připravte se na výdaje s úsměvem, které nikdy neskončí, ale můžou vás bavit. Naše nabídka je pestrá a uspokojí i toho nejnáročnějšího studenta.

Vládci trhu: chytré telefony

Tahouni letošního roku jsou jednoznačně mobilní telefony, které zaznamenaly nárůst na celém PLANEO o 8 %. Tradičně vede značka Apple s meziročním nárustem 0,7 %, následuje ji Samsung s nárustem 7 %. Ten si dokonce meziročně polepšil i v podílu na trhu, kdy se dostal téměř na 45 % a společně s Applem (36 %) jsou jasnými „vládci“ trhu. Třetí příčku obsadila značka Xiaomi se svými 10 % podílu na trhu.

Díky AI, která proniká čím dál více do telefonů pod 10 000 Kč se výběr rozšiřuje i na další známé značky. Skokanem roku 2024 je Honor, Infinix nebo Poco.

 

Planeo doporučuje

 

Je libo notebook, tablet nebo monitor? 

Veliký boom v první polovině roku zažily tablety, kdy podíl na trhu vzrostl o 10 %. Rodiče pro své školáky nakupovali oblíbené značky jako je Apple, Samsung, Lenovo, Xiaomi a PLANEO díky tomu meziročně zaznamenalo nárůst o téměř 31 %. Podíl notebooku na trhu pro změnu spadl o 7 %, my však rostli o zhruba 2 %. Monitory na tom byly podobně a celý trh zaznamenal pokles o 3 %. U nás se v této kategorii poměrně dařilo. Jak je vidět na meziročním nárůstu 40 %, zákazníci často kupovali právě monitory.

 

Pro méně náročné školáky

 

Pro náročné školáky

 

Pro velmi náročné školáky

 

Vybavení za kačku nejen pro Kačku 

Zpátky do lavic nebo do první třídy je natolik nákladnou záležitostí, že se obchodníci předhánějí v nejrůznějších akcích, slevách a dárcích. Vybavení za korunu však nikde nečekejte. Zaměřte se na kvalitu, funkčnost, profesionální přístup a ty nejlepší služby.

Byla, je a bude to jízda

Přijďte do našich prodejen nebo mrkněte na náš web a začněte školní rok stylově. Třeba odjedete na některé z našich elektrokoloběžek nebo jen rozšíříte rodičovskou kontrolu o chytré hodinky. Ať už to bude cokoli, těšíme se na vás…

PLANEO, s úsměvem pro všechny.

zpatky do lavic

Zpracovala: AlFi, 3. 9. 2024