Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Vybavte se na epickou bitvu.

Objevte nové herní příslušenství šité na míru hráčům, kteří milují WORLD OF TANKS.

Kompletní oficiální herní periferie této celosvětově úspěšné online hry jsou tu! Vyměňte staré za nové a připravte se na životní bitvu ve velkolepém stylu. V nové nabídce najdete herní klávesnice, sluchátka, herní myši i podložky.

Ve světě WORLD OF TANKS není prostor na chyby.

Staňte se velitelem jednotky a převezměte veškerou kontrolu nad celou misí. Mechanická klávesnice DESTROYER nebo membránová CONQUEROR vám nabízí odolnou kovovou konstrukci, české rozložení kláves, nebo například nastavitelné podsvícení.

Ponořte se do světa, který vás fascinuje.

Zvuk je bezpochyby neodmyslitelnou součástí dokonalého prožitku ze hry. Herní sluchátka COMMANDER vás vtáhnou do virtuálního prostorového zvuku 7.1 a jen tak vás z něj nepustí. Regulujte si podsvícení loga World of Tanks, hlasitost sluchátek a funkci mikrofonu přímo z ovladače na kabelu.

Zasaďte nepříteli tvrdou ránu.

Každý profesionální hráč si dobře uvědomuje, že kvalitní a přesná herní myš je klíčem k úspěchu. Správný velitel vždy ocení konstrukci s nízkou hmotností, Pixart pokročilé senzory, paracord ultraohebné kabely, nebo Huano spínače.

Dokonalost a precizní zpracování na vašem herním stole.

Mohlo by se zdát, že herní podložka je pouze otázkou vkusu a pro hraní počítačových her nemá až tak velké využití. Opak je však pravdou, a pokud to s hraním her myslíte opravdu vážně, pak kvalitní herní podložka nesmí chybět ve vaší velitelské výbavě. Naše podložky nabízí protiskluzovou spodní stranu, povrchové úpravy s minimálním třením umožňující snadnější pohyb myši a kvalitní měkké obšití zajišťující delší životnost podložky.