Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Trouby Whirlpool New Actual

Bezstarostné pečení

Trouby_NewActual_011

Žhavá novinka, stejně tak rozpálená jako trouby samotné. Čekáte od vestavné trouby něco víc než jen elegantní design, co zapadne do vaší kuchyně? Pak zaměřte svoji pozornost na nové trouby značky Whirlpool New Actual. S nimi nemusíte dělat kompromisy, hodí se jak pro začínající kuchaře, tak i pro kulinářské experty, kteří hledají nástroj pro moderní vaření s optimálním poměrem mezi výkonem a cenou. Komfortní vaření, úsporné pečení, jednoduchá údržba, pečení s přidanou párou a několik metod automatického čištění. To vše, a ještě mnohem víc nabízejí nové, všestranné a úsporné trouby Whirlpool New Actual.

Vestavné trouby nabízí krásný vnitřní objem 71 litrů a energetickou třídu A+/A. Jejich design je svěží, uprostřed ovládacího panelu umístěný přehledný displej a na první pohled výrazné ovládací knoflíky, které jde stisknutím zarovnat do jedné linie s panelem. Skvěle tak zapadnou do jakékoli kuchyně. Stačí si jen vybrat. Je libo nadčasové provedení z černého skla s nerezovým panelem a nerezovým madlem, nebo trendy celočernou variantu?


Trouby New Actual 03

Funkce pro dokonalé pečení

Širokou škálu možností přípravy pokrmů s multifunkčními horkovzdušnými troubami New Actual si prostě zamilujete. Kromě běžného horního a spodního ohřevu, grilu a kombinaci obojího přichází i s ohřevem nebo pečením s přidanou párou – program Steam+. Tato technologie vám pomůže připravit nejen chutné, ale hlavně zdravé jídlo pomocí páry. Stačí nalít vodu do spodní části trouby, vložit pokrm a aktivovat danou funkci. Snadno a lehce. Navíc šetří čas i vaši peněženku.

Trouby New Actual 04

Další technologie, která vás přesvědčí o správné volbě je program ForcedAir. Uvnitř trouby při tomto procesu dochází k cirkulaci předehřátého vzduchu pomocí inovativního konvekčního systému. Ten vám garantuje nadýchané a šťavnaté pokrmy bez přesušení. Další speciální program je už jen třešničkou na dortu a vy si díky němu můžete připadat jako Masterschef – funkce na kynutí těsta. Pečení domácí pizzy tak zvládnete jako ten nejlepší pizzař ve městě.

Trouby New Actual 05

Tříchodový oběd s funkcí Cook3

Užijte si ještě úspornější pečení s troubami New Actual a programem Cook3. Ventilátor doplněný výkonným ohřevným tělesem zabezpečuje cirkulaci vzduchu v celém prostoru trouby. Vyspělý konvekční systém Cook3 tak vytváří jedinečnou distribuci vzdušných proudů pro přípravu tří stejných nebo odlišných pokrmů na třech pozicích v troubě, aniž by se smíchaly chutě a vůně. Příprava slavnostního obědu o několika chodech tak bude snadná i úsporná.

Trouby New Actual 06

Účinné a šetrné čištění

Jak udržet vnitřní prostředí dokonale čisté po náročném grilování nebo pečení? Jednoduše. Pomocí systému automatického čištění pyrolýzou nebo párou. Způsob čištění pyrolýzou spočívá v tom, že se trouba zahřeje na extrémně vysokou teplotu, a díky tomu dojde ke spálení všech nahromaděných nečistot a usazenin – hlavně pak tuku či mastnoty. Po tomto zásahu zůstane na dně trouby popel, který stačí setřít vlhkým hadříkem. Při menším znečištění je alternativou čištění pomocí páry – funkce SmartClean. Pára nečistoty změkčí, ty jdou následně mnohem lépe umýt. Oba systémy čištění jsou absolutně bez námahy a zbytečného drhnutí. Při pravidelném používání budou vaše vestavné trouby zase jako nové.


Design, co má styl

Bezpečné a pomalé zavírání dvířek se systémem Soft-closing vás už nikdy nepřekvapí bouchnutím.  Pečící plechy se díky teleskopickým výsuvným roštům lehce vkládají, vysouvají i vyndávají – nebudete tak mít problém s kontrolou připravovaného jídla nebo podléváním. Každodenní obsluhu zvládnou hravě dva otočné knoflíky, které se snadno ovládají a zamáčknutím vytvoří jednotnou linii s vestavnou troubou. Aby vaše kuchyně byla dokonalá ve všech směrech, můžete si své kulinářské království rozšířit o multifunkční mikrovlnné trouby, odsavač par nebo varné desky ve stejném stylu New Actual.

Trouby New Actual 02

 

Zpracovala: AlFi