Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Šrotovné SodaStream: „Přineste starý a pořiďte si nový“

šrotovné sodastream

Máte doma zastaralý výrobník SodaStream s originální nepoškozenou šroubovací (modrou) bombičkou Sodastream? Nyní nastal ten správný čas na jeho výměnu. U nás dostanete v rámci akce Šrotovné Sodastream slevu až 30 % na nové výrobníky perlivé vody. Stačí přinést svůj starý výrobník SodaStream s originální nepoškozenou šroubovací (modrou) bombičkou Sodastream (případně pouze nepoškozenou originální šroubovací (modrou) bombičku SodaStream bez výrobníku) do jakékoli prodejny PLANEO v České republice a stačí si vybrat z nabídky nových výrobníků zařazených do akce. Slevu vám odečteme přímo na pokladně.

Jak šrotovné funguje?

  1. Máte doma starý výrobník SodaStream s originální nepoškozenou šroubovací (modrou) bombičkou SodaStream, který už potřebuje výměnu?
  2. Stačí přinést svůj starý výrobník SodaStream s originální nepoškozenou šroubovací (modrou) bombičkou SodaStream do jakékoli prodejny v České republice (případně pouze nepoškozenou originální šroubovací (modrou) bombičku SodaStream bez výrobníku).
  3. Po splnění výše uvedených podmínek a ověření správnosti, si vyberete na jakékoli prodejně nový výrobník perlivé vody SodaStream zařazený do akce a na pokladně Vám odečtou slevu.

Podmínky marketingové akce ZDE.

Akce platí od 1. 5. do 31. 5. 2024 na kamenných prodejnách PLANEO.