Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Šokující ceny od Samsungu

Využijte 30% slevu na splátky a výkupní bonusy.

Je tu jedinečná příležitost pro všechny milovníky technologií. Připravili jsme pro vás šílené slevy na Samsung telefony, které si nyní můžete pořídit za výhodnější ceny než kdykoli předtím. Pokud jste čekali na ten správný moment pro upgrade svého mobilního telefonu, teď je ten pravý čas!

Jak to funguje?

S naší speciální akcí máte možnost získat Samsung telefony s 30% slevou na splátky. Nemusíte platit celou částku najednou – rozložte si své výdaje pohodlně na splátky a užívejte si špičkové funkce a moderní design telefonů Samsung. 

A to není vše! Využijte i výkupní bonusy. Stačí přinést svůj starý telefon, nechat si ho ocenit, a z jeho hodnoty vám odečteme část z ceny nového Samsungu. Tím pádem můžete ušetřit ještě více!

Jak na výkupní bonus?

  1. Registrace - Zaregistrujte své použité zařízení a zadejte údaje potřebné k zrealizování výkupu na novysamsung.cz
  2. Odprodej použitého zařízení - Na stránce novysamsung.cz vyplňte údaje o svém starém zařízení.
  3. Registrace nového zařízení - Zvolte si model a vlož IMEI (nebo sériové číslo pokud, zařízení nepodporuje služby GSM) vašeho nového telefonu z řady Galaxy S24, Galaxy Z Fold5 | Z Flip5 nebo tabletu z řady Galaxy Tab S9.
  4. Způsob realizace - Pro vaše použité zařízení přijedou k vám domů. Stačí si objednat jeho přepravu. Po kontrole zařízení vám vyplatí výkupní cenu.
  5. Bonus - Po potvrzení bonusu v aplikaci Samsung Members vám vyplatí jednorázový bonus až 10 000 Kč.