Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Pračky Whirlpool FreshCare+

Je čas se zamilovat

02_whirlpool.jpg

Kolik důvodů potřebujete, abyste milovali svoji pračku? Věřte, že budou stačit tři (i když je jich mnohem víc), a vaše srdce bude ztraceno. Bezkonkurenčně nejpohodlnější péči o prádlo v boji se špínou, bakteriemi, skvrnami, alergeny a nepříjemných zápachem vyřeší pračky Whirlpool FreshCare+.

Vždy jen svěží a voňavé prádlo

Zapomenuté prádlo v pračce až 6 hodin po vyprání – ideální prostředí pro bakterie a plísně. K tomu zmačkané prádlo s nelibou vůní. Tomu už je konec! Pračky s inovativní funkcí FreshCare+ po skončení cyklu vyprané prádlo neustále provzdušňují pomocí speciálních trysek – ty vypouští jemnou páru. V kombinaci s obousměrnými rotacemi bubnu zůstává prádlo nepomačkané, voňavé a měkké. Pára zároveň vlákna vyrovnává, a tak je prádlo připraveno k snadnějšímu žehlení. Funkce FreshCare+ je možné nastavit na začátku, nebo kdykoli v průběhu pracího programu. Stejně snadno ji lze i zrušit. U některých modelů jsou navíc k dispozici i samostatné parní programy, které ještě více zvýší péči o vaše prádlo.

Steam Hygiene a Steam Refresh

Samostatné parní programy jsou bonusem navíc a vaše rodina je jistě ocení. Steam Hygiene s funkcí sanitace na konci pracího cyklu prádlo hygienicky ošetří a zlikviduje až 99,9 % bakterií i alergenů. Šetrná péče tohoto programu navíc zajistí, že i při nízkých teplotách dokáže prádlo zbavit odolných pachů. Horká voda totiž snižuje barvu a životnost vašeho oblečení. Program Steam Refresh je pro změnu velmi praktická funkce pro osvěžení suchého prádla, které bylo dlouho uloženo ve skříni nebo pro oblečení nasáté kouřem či výpary ze smažení. Po zvolení tohoto cyklu bude prádlo bez zápachu, svěží a jako vyprané.

whirp_02_blog

Individuální přístup ke každému kousku

Speciální péče na míru každému materiálu – co kus, to zcela jiné vlákno a jiná technika praní. Jemné noční košilky, tlusté vlněné svetry, košile, džíny nebo ručníky. S pračkami Whirlpool FreshCare+ vybavenými speciálním systémem SoftMove to nebude žádný problém. Díky pokročilému typu invertorového motoru využívá tento program šest různých druhů pohybu bubnu, vždy pro konkrétní typ tkaniny. Od počátečního napouštění vody až po závěrečné odstřeďování má vaše prádlo tu nejlepší individuální péči. Při praní odolných tkanin, jako je například povlečení nebo ručníky, jsou pohyby bubnu intenzivnější. Jemné kolébání ve vodní lázni si pak vychutnává jemné prádlo nebo vlna. Ať vložíte do pračky FreshCare+ kousek z jakéhokoli materiálu, budete spokojeni. Nejen, že bude dokonale vyprané a voňavé, ale zároveň si zachová i svůj tvar, vzhled a barvu.

Skvělé výsledky i při nízkých teplotách

Tři typy praní pro rozdílné úrovně zašpinění. Funkce Clean+ umožňuje nastavit Intenzivní program, Denní nebo Rychlé praní. Věřte, že se vám budou hodit a často je využijete. Jemné tkaniny ocení patentovaný program Colour15°, který zaručuje stejně dobré výsledky praní jako při nastavení programu na 40 °C. Dobře vyprané prádlo při nízkých teplotách? Ano, pračky Whirlpool FreshCare+ a jejich systém SoftMove se o to postará. Pohyby bubnu na míru zajistí, že se prádlo pohybuje volně a mnohem lépe vstřebává prací prostředek. Skvrny od jídla, trávy nebo bláta jsou minulostí, svůj oblíbený kousek můžete vyprat běhen chvilky. S perfektním výsledkem a citlivou péčí k danému materiálu – i při nízké teplotě. 

whirp_04_blog

 

Čisté a svěží prádlo bez zbytečných nákladů

Jak udržet své finance na uzdě, a přesto docílit těch nejlepších výsledků? Jednoduše. Díky inteligentní technologii 6. SMYSL, která pomocí senzorů a pokročilým algoritmům ohlídá vše za vás. Přizpůsobí teplotu i množství vody, nastaví ty správné pohyby bubnu i výkon motoru, a zároveň vybere ten nejlepší prací cyklus – přímo na míru vašemu prádlu. Pračky Whirlpool FreshCare+ jsou tou správnou volbou nejen pro vaše prádlo, ale i rodinný rozpočet.

 

Zpracovala: AlFi