Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Podmínky marketingové soutěže „Soutěž SENCOR v rámci otevření nové prodejny PLANEO OC Šestka“

Organizátorem soutěže je společnost FAST ČR, a.s. se sídlem U Sanitasu 1621, Říčany, 251 01, IČ:247 77 749, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 16725

Doba a místo konání soutěže:

- Soutěž probíhá v období od 7. 8. do 18. 8. 2024 včetně.

- Soutěž probíhá pouze na prodejně Planeo OC Šestka, Obchodní centrum Šestka, Fajtlova 1090, Praha 6, 161 00 v rámci otevření nové prodejny.

Účastníci soutěže:

- Účastníkem soutěže se může stát každá fyzická osoba starší 18 let s trvalým pobytem na území České republiky, která splní podmínky účasti v soutěži (dále jen "soutěžící"). Svou účastí v soutěži soutěžící souhlasí s podmínkami soutěže a zavazuje se je dodržovat.

- Z účasti v soutěži jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti Organizátora a jejich rodinní příslušníci.

Mechanika soutěže: Podmínkou účasti v soutěži je nakoupit v prodejně Planeo OC Šestka, Obchodní centrum Šestka, Fajtlova 1090, Praha 6, 161 00 nad 500 Kč (včetně), uchovat si účtenku a zaregistrovat se pomocí čísla účtenky, jména, příjmení, emailová adresa a telefonní číslo do soutěže na adrese: https://forms.office.com/e/nTSUiWGNxJ -

Každý soutěžící má možnost soutěžit pouze jedenkrát na dané číslo účtenky. V případě důvodného podezření z podvodného jednání, bude dotyčný ze soutěže vyřazen bez možnosti odvolání.

- Výherce bude určen náhodným výběrem (losováním) ze všech soutěžících.

Výhra:

- 1. Cena: Tyčový vysavač SVC 9829WH Sencor

- 2. Cena Akumulátorový tyčový mixér SHB 9000WH Sencor

- 3. Cena Sušička ovoce SDF 6500WH Sencor

- Výherci budou vyhlášeni po skončení soutěže.

- Kontaktní údaje na výherce budou získány z vyplněného dotazníku a následně budou kontaktováni. V případě, že se 3x pokusíme neúspěšně zkontaktovat s výhercem během 5 pracovních dní, nárok na výhru zaniká a vybereme náhodně jiného výherce.

- Každý soutěžící má nárok nejvýše na jednu výhru.

- Ceny budou výhercům po domluvě předány na pobočce Planeo OC Šestka. Podmínkou je předložení soutěžní nákupní účtenky výhercem. V případě nepřevzetí výhry nárok na výhru zaniká ve prospěch Organizátora.

- Účastí v soutěží se soutěžící zavazuje umožnit Organizátorovi pořídit obrazový záznam předání výhry, například formou fotografie nebo video záznamu a jeho následné použití se jménem výherce pro reklamní a marketingové účely spojené s touto soutěží (například uveřejnění fotografie se jménem výherce na sociálních sítích, v televizním spotu apod.)

Informace o zpracování osobních údajů: Registrací do soutěže účastník bere na vědomí, že jeho osobní údaje poskytnuté Organizátorovi v souvislosti s účasti v soutěži, budou zpracovány Organizátorem, jakožto správcem osobních údajů. Poskytnuté osobní údaje budou zpracovávány v rozsahu jméno, příjmení, e-mailová adresa, telefonní číslo a další údaje zadané v průběhu soutěže. Účel zpracování: účast v soutěži, vyhodnocení soutěže, předání výher, a další marketingové zpracování těchto údajů správcem, tj. nabízení obchodu a služeb, zahrnující i zasílání informací a jiných obchodních sdělení prostřednictvím emailů, jakož i dalších elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb. Doba zpracování osobních údajů správcem je 10 let od jejich poskytnutí nebo do projevení nesouhlasu účastníka s dalším zasíláním marketingových sdělení. Ke zpracování není potřeba souhlas subjektu údajů, neboť ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm b) nařízení GDPR) se jedná o zpracování osobních údajů, které je nezbytné pro plnění smlouvy (účasti v soutěži). Poskytnuté údaje budou uchovávány a zpracovány po dobu výše uvedenou. Poskytnutí osobních údajů a ověření jejich správnosti a pravdivosti je smluvním požadavkem pořadatele a podmínkou účasti v soutěži. Účastník není povinen osobní údaje poskytnout, ale v případě neposkytnutí osobních údajů se nemůže soutěže zúčastnit. Poskytnuté údaje nebudou předávány jinému správci ani nebudou předány mimo území EU. Subjekt údajů má právo na přístup k osobním údajům, na jejich opravu nebo výmaz, právo na omezení zpracování a právo vznést námitku proti zpracování a stížnost u dozorového orgánu, jímž je Úřad na ochranu osobních údajů.

Ostatní pravidla a ujednání:

Pořadatel si vyhrazuje právo s konečnou platností rozhodnout o všech záležitostech týkajících se této soutěže. Pořadatel je zároveň oprávněn soutěž kdykoli změnit, zkrátit, prodloužit, zrušit či upravit její pravidla. V případě, že dojde ke změnám v podmínkách a pravidlech soutěže, bude změna pravidel zveřejněna stejným způsobem jako tato pravidla. Výsledky soutěže jsou konečné, bez možnosti odvolání. Výměna výher či vyplacení peněžitého plnění výměnou za věcné výhry, jakož i vymáhání účasti v soutěži či výher právní cestou, je vyloučeno. Pořadatel není odpovědný za technické problémy při přenosu dat elektronickými prostředky. Při nesplnění či porušení soutěžních podmínek bude účastník ze soutěže bez náhrady vyloučen. Stejně tak bude účastník vyloučen v případě, že pořadatel zjistí nebo bude mít oprávněné podezření na spáchání podvodného nebo nekalého jednání nebo pokusu o něj ze strany některého z účastníků či jiné osoby, která dopomohla soutěžícímu k získání výhry. Není podstatné, zda k takovému jednání nebo pokusu o něj došlo s vědomím či bez vědomí účastníka. Proti rozhodnutí pořadatele se nelze odvolat. Soutěž a vztahy mezi účastníky a provozovatelem se řídí právním řádem České republiky. Účastí v soutěži projevuje každý soutěžící svůj souhlas s pravidly a zavazuje se tato pravidla bezvýhradně dodržovat.

V Říčanech dne 10. 7. 2024