Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

PLANEO pomáhá oblastem zasaženým povodněmi

PLANEO pomáhá: Podpora oblastí zasažených povodněmi

V těžkých chvílích je důležité držet při sobě, a my v PLANEO jsme rádi, že můžeme být součástí pomoci tam, kde je to nejvíce potřeba. V reakci na nedávné povodně jsme poskytli konkrétní vybavení, které pomůže při odstraňování následků této katastrofy a podpoří obnovu zasažených obcí.

Kalová čerpadla pro Jesenicko

Jednou z hlavních oblastí pomoci jsou kalová čerpadla, která jsme poskytli Hasičskému záchrannému sboru v Jeseníku. Tato čerpadla budou distribuována přímo do postižených obcí na Jesenicku, kde pomohou při odčerpávání vody z domů a veřejných budov. Hasičský sbor se stará o to, aby se vybavení dostalo co nejrychleji tam, kde je potřeba, a to podle aktuálního monitoringu situace.

Elektrocentrály pro krizové situace

Další částí naší pomoci jsou elektrocentrály, které jsme rovněž předali HZS Jeseník. Tyto generátory jsou klíčové v situacích, kdy je potřeba zajistit dodávku elektřiny, například při výpadcích způsobených povodněmi. Jsou připraveny pro případné nouzové zásobování energií tam, kde jsou škody největší.

Odvlhčovače pro obce na Krnovsku

Povodně přinášejí nejen vodu, ale i vlhkost, která může způsobit dlouhodobé škody na budovách. Proto jsme obcím Zátory a Bratnice na Krnovsku darovali odvlhčovače, které pomohou vysoušet domy a další prostory zasažené povodněmi. Jeden z našich odvlhčovačů již pomáhá přímo v provizorním skladu v obci Zátory, kde je využíván na maximum.

V těchto těžkých časech věříme, že každá pomoc se počítá. Snažíme se poskytnout obcím a lidem v nich co největší podporu a doufáme, že naše vybavení jim pomůže vrátit se co nejdříve do normálního života. Děkujeme všem, kteří se na této pomoci podílejí, a přejeme postiženým oblastem hodně sil při obnově.