Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Myčky Whirlpool MaxiSpace

Nová generace přichází

Myčky MaxiSpace 01

Ještě větší vnitřní prostor, třetí zásuvka a integrované vodní trysky, které si poradí i s tím nejšpinavějším nádobím. Takové jsou nové myčky Whirlpool MaxiSpace. Zaručí vám dokonale čisté a suché nádobí s minimem spotřebované energie, vody i času. Navíc jsou tiché tak, že o nich nebudete vědět – s technologiemi, které si zamilujete.


Myčky MaxiSpace 03

SpaceClean zásuvka Whirlpool

Inovativní třetí zásuvka je oproti běžným příborovým vyšší, a to i přes to, že nijak neubírá prostor ostatním košům. Snadno do ní vložíte (kromě příborů, měchaček či naběraček) i misky, hrnky a sklenice s výškou až 13 centimetrů. Tato speciální SpaceClean zásuvka disponuje vestavěnými vodními tryskami, které dají vašemu nádobí tu nejlepší péči a zajistí skutečně vynikající výsledek. Některé modely myček Whirlpool jsou opatřeny klasickou flexibilní příborovou zásuvkou s povrchovou úpravou vytvořenou pomocí nanotechnologie, která zabraňuje odkapávání vody na suché nádobí ve spodních koších. Jde o pokročilý systém, který zaručuje o 99 % lepší výsledky sušení (v závislosti na modelu myčky a náplni).

Myčky MaxiSpace 04

Extra Maxi prostor pro vaše nádobí

Tak velký prostor pro své nádobí jste ještě nezažili. S pokročilejšími komponenty, které jsou prostorově úspornější, se vnitřek myčky rozrostl až o 10 % (oproti modelům myček Whirlpool se standardním interiérem). Do středního koše se tak bez problému vejdou větší dezertní talíře s průměrem 19 cm. Spodní koš přitom opět nepřijde o jediný centimetr. Nemusíte se tak bát žádného kuchařského experimentu ani šetřit nádobí při velké rodinné oslavě. Myčky Whirlpool zvládnou jakékoli nádobí, od pekáčů a zaschlých hrnců až po broušené skleničky po babičce.

Myčky MaxiSpace 05

Konec odmočených hrnců a předmývání

Společnost Whirlpool ve svých myčkách MaxiSpace myslela skutečně na všechno a vybavila je speciálním systémem PowerClean Pro s výkonnými vysokotlakými vodními tryskami. Ty jsou umístěny v zadní části spodního koše a jejich spuštěním se aktivuje až o 60 % vyšší tlak vody. Mytí nádobí je tak mnohem výkonnější a intenzivnější, a to i bez dlouhého odmočování nebo předmývání. S tímto skvělým programem a speciálními držáky je možné špinavé pekáče a pánve rovnat i nastojato. Díky tomu získáte navíc až 30 % místa na další kousky.


NaturalDry: přirozené a účinné

Zaschlé kapky na skleničkách? Nekonečné utírání nádobí? NE! Už jen přirozené a úsporné dosušení pomocí proudění vzduchu. Praktická funkce NaturalDry na konci mycího cyklu automaticky otevře dvířka myčky o 10 cm a k nádobí se dostane potřebný vzduch. Tento systém zaručuje až o 99 % lepší výkon sušení. Jde o udržitelnější přístup, který šetří energii téměř o 40 %.
 

Ohleduplné k přírodě i vaší peněžence

Nově uváděné modely myček Whirlpool se už řadí do energetické třídy B a jsou navrhovány v souladu s udržitelným životním stylem. Postupně řadu doplní myčky MaxiSpace, které jsou zařazené do výjimečně úsporné energetické třídy A, se kterými můžete neuvěřitelně ušetřit – oproti myčkám třídy B až 15 %, ve srovnání s energetickou účinností F dokonce až 50 %.

Na úsporu energie má samozřejmě vliv i inteligentní technologie Whirlpool 6. SMYSL. Ta podporuje 3 plně automatické programy: Auto Intensive, Auto Mix a Auto Rapid. Chytré senzory detekují a monitorují míru znečištění nádobí podle úrovně znečištění vody a dokáží automaticky přizpůsobit nastavení mycího cyklu.
 

Zaposlouchejte se do ticha

Whirlpool interně testoval úroveň hluku cyklu s použitím aktivní funkce Tiché volby a bez ní. Nové myčky nádobí jsou navrženy tak, aby byl jejich provoz co nejtišší a nenarušoval tak domácí pohodu. Speciální Tichá volba pak snižuje hladinu hluku o další 3 dBA, aniž by byla kvalita mytí i sušení nějak omezena.
 

Whirlpool: vždy něco navíc

Divili byste se, co všechno vám dokáže usnadnit život a péči o nádobí. Speciálně navržené a upravené kolejničky ve spodní zásuvce zajišťují mnohem jednodušší manipulaci s košem. Zároveň garantují lepší stabilitu při vysouvání a zasouvání, a to i pokud je koš naplněn těžkým nádobím. Zajisté oceníte systém flexibilních držáků, který je velmi praktický. Hodí se i snadné přenastavení výšky středního koše.

Čistého prostředí myčky bez bakterií docílíte pomocí Antibakteriálního oplachu. Zároveň je však připraven i speciální Antibakteriální cyklus, který ohřeje vodu v závěrečné fázi oplachu až na 65 °C a oplachuje nádobí po dobu 10 minut. Tímto programem dochází k odstranění až 99,99 % bakterií. Třešničkou na dortu tohoto cyklu je funkce automatického vypnutí systému NaturalDry, aby nedošlo ke kontaktu čistého nádobí s vnějším prostředím kuchyně.
 

Další praktické programy myček MaxiSpace, které určitě oceníte:

Auto fast Wash&Dry: hodinový cyklus, který přizpůsobí cyklus stupni znečištění nádobí a používá vodu o teplotě 50 °C.

Rapid 30: rychlý 33minutový cyklus vhodný pro lehce znečištěné nádobí. Nezahrnuje fázi sušení a využívá vodu o teplotě 45 °C.
 

Kromě toho myčky Whirlpool zvládají všechny další běžné programy – například intenzivní mytí silně znečištěného nádobí, program pro sklo, samočištění prostoru myčky atp.

Myčky nádobí jsou vybavené přehledným a intuitivním ovládacím panelem, kde si snadno navolíte potřebné programy stisknutím šipek. Speciální a dodatečné funkce, jako je například PowerClean Pro, se volí pomoci stisknutí speciálních tlačítek.
 

Myčky MaxiSpace 02

 

Zpracovala: AlFi