Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

MS v ledním hokeji

Akce, která vzbuzuje emoce

Puk

Česká republika – srdce Evropy – o sobě opět dává vědět. Světový šampionát v ledním hokeji v Praze a Ostravě je velkou událostí. Organizátoři nenechali nic náhodě a připravili nejen vtipné logo, ale i slogan, kterým je řečeno vše: „Srdce do hry“.

A protože jsem emotivní, nepředvídatelná, mnohdy nepochopitelná, ale vždy jdu do všeho po hlavě a srdcem, je pro mě tento slogan určitou mantrou.

Hokej miluji. Ano, přiznám se, víc než fotbal. Můj tatínek nás od malička se sestrou nutil sledovat tento rychlý sport na ledové ploše a naučil nás nejen skvěle fandit, ale i hokejové hantýrce. Brzy se nám dostala pod kůži natolik, že jsme mohli před kluky na sídlišti pěkně machrovat.

Vlajky

Hokejová atmosféra mistrovství v pohodlí domova, no a proč ne!

Uznávám, být u toho a nechat se strhnout davem, udělat si fotku s Bobem a Bobkem, popíjet zlatý mok a vykřičet si hlasivky, má rozhodně své kouzlo. Ale nemůžu být u všeho, a tak se pojďte společně se mnou podívat, jak si vychutnat šampionát z pohodlí svého gauče, a přesto zažít pořádný adrenalin.

Začíná to televizí…

Pozvěte své přátele na domácí tribunu a začněte fandit! Prožijte hokejové dobrodružství ve svém obýváku a nenechte se zahanbit malou obrazovkou. Velká TCL televize je výzvou pro opravdové sportovní fanoušky. Obrovská plocha obrazovky (téměř 2,5 metrů) s technologii Wide Color Gamut, HDR, Dolby Atmos a bezrámečkové provedení promění váš obývací pokoj v malé kino. Nadupaná, chytrá, obří televize TCL přináší nejen dokonalou kvalitu obrazu, nejčistší prostorový zvuk, ale i streamovací platformy pro nikdy nekončící zábavu. Dnes už samozřejmostí jsou hlasoví asistenti Google Assisstant a Amazon Alexa. Vaše požadavky tak budou splněny bez jediného stisknutí tlačítka.

…pokračuje Soundbary…

Zažijte ještě silnější, živější a reálnější ozvučení všech akcí na ledě společně s našimi Soundbary. Body check rozklepe skleničky v kuchyni, krosček zvedne ze židle i souseda. Pokud dá váš oblíbený útočník jesle a zakončí to gólem, popraskají okenní tabulky v okolí. Ani v této situaci není čas na kompromisy. Pokud chcete vyhrát zápas, turnaj i celé mistrovství, je potřeba vsadit na ty nejlepší hráče. Soundbar od JBL nebo mazák od LG vám ostudu rozhodně neudělají.  

… a končí lednicí.   

Co ještě chybí k dokonalosti? Už jen vychlazené pivo a nějaké dobré pohoštění. Lednice, které nabízíme vám poskytnou prostor na obojí. Je jedno, zda budete sledovat hokejové utkání doma a sáhnete do Kombinované lednice, Americké lednice, Vestavné lednice nebo v klubovně s přáteli, kde si své osvěžení schováváte v jednodveřové lednici. K Mistrovství světa v ledním hokeji a jakýmkoli jiným sportovním utkání to prostě patří. Nakupte zásoby a nenechte nic náhodě. Je čas začít fandit.


Adrenalin stoupá, davy šílí  

Je to tu! Květen, měsíc, kdy to všechno vypukne. 87. ročník mistrovství světa v ledního hokeji proběhne od 10. do 26. 5. 2024. Hostujícím městem je kromě Prahy i Ostrava. Program je už zveřejněn a napětí stoupá. Jsem hokejový srdcař a patriot – budu sledovat každý zápas, fandit a doufat, že to naši hoši dají. Jednoduchý přehled, kdy Češi hrají v základní skupině přikládám níže ​​​​;)

Fanoušci

KDY:

V KOLIK:

S KÝM:

Pátek 10. května

20:20

Česko – Finsko

Sobota 11. května

20:20

Norsko – Česko

Pondělí 13. května

20:20

Švýcarsko – Česko

Středa 15. května

16:20

Česko – Dánsko

Pátek 17. května

20:20

Česko – Rakousko

Sobota 18. května

20:20

Česko – Velká Británie

Úterý 21. května

16:20

Kanada – Česko

 

HOŠI DO TOHO!!!

 

Zpracovala: AlFi