Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Kalkulačky k maturitě s přehledným displejem a s českým menu

LCD s vysokým rozlišením a přirozeným zobrazením matematických výrazů

Žádná učebna ani posluchárna by nebyla kompletní bez školních kalkulaček s vědeckými funkcemi značky Casio. Díky čistému designu, logickému rozdělení funkcí, přehlednému uspořádání tlačítek a zejména díky přirozenému učebnicovému zobrazení matematických výrazů na displeji, jsou školní kalkulačky Casio nepostradatelnými pomocníky v hodinách matematiky, fyziky i chemie. Společnost Casio si je vědoma svých závazků vůči uživatelům a neustále pokračuje ve vývoji a zdokonalování svých modelů kalkulaček.

Menu v češtině

Modely řady Casio Classwiz (CEX) s českým menu byly vyvinuty speciálně pro české studenty a učitele.

 

Spolehlivé kalkulačky pro základní školu, k maturitě i na vysokou školu

Všechny modely s číselným označením 82, 85 a 350 jsou povoleny k maturitní zkoušce, modely s číselným označením 570 a 991 obsahují pokročilé funkce pro vysokoškolskou matematiku.  

Intuitivní ovládání, pokročilé výpočty a online vizualizace kalkulaček řady Classwiz (CEX)

Všechny Casio kalkulačky jsou navrženy s důrazem na jednoduchost a intuitivní ovládání. Použití ikon v menu u řady Classwiz (CEX) zlepšuje přehlednost a volba požadované funkce je rychlá a jednoduchá. Interaktivní formát s českými popisy je snadno pochopitelný a přirozené učebnicové zobrazení umožňuje zadávání a zobrazení matematických vzorců přesně tak, jak jsou uvedené v učebnicích.

Kalkulačky Classwiz FX 991 CEX podporují i pokročilé matematické operace, včetně tabulkových výpočtů, výpočtů matic, simultánních rovnic a pokročilých statistických výpočtů. Funkce zobrazení seznamu umožňuje důkladné a rychlé učení, protože výsledky výpočtů proměnných a statistických výpočtů uložené v paměti lze zobrazit v seznamech.

Funkce QR Code  kalkulaček řady Classwiz (CEX) umožňuje generovat QR kódy a s jejich pomocí graficky zobrazovat průběhy funkcí a tabulky hodnot na displeji chytrého telefonu nebo tabletu.

Casio kalkulačky jsou tedy nejen nástrojem pro základní výpočty, ale také nepostradatelným pomocníkem pro pokročilé matematické operace a efektivní výuku. Vysoce výkonné funkce, intuitivní ovládání a možnosti online vizualizace dělají z kalkulaček Casio nezbytný nástroj pro každého studenta.