Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

iSport.cz se stává mediálním partnerem PLANEO Cupu

Dvanáctý ročník Poháru mládeže FAČR, známého pod názvem PLANEO CUP, který si během let získal srdce tisíců mladých fotbalistů a fotbalistek z celé České republiky, přivítá nového mediálního partnera – iSport.cz Toto partnerství přinese novou úroveň podpory tohoto prestižního turnaje, který každoročně oslavuje talent, sportovního ducha a soudržnost mladých hráčů.

PLANEO Cup se může pochlubit účastí 900 týmů z 260 klubů, zahrnující více než 18 000 mladých nadšenců. Z této impozantní sestavy se do jarních bojů v každé věkové kategorii probojuje 24 nejlepších týmů, což podtrhuje náročnost a prestiž turnaje. V rámci příprav se pořádající kluby i realizační tým PLANEO Cupu a FAČR intenzivně věnují organizaci nadcházejících zápasů, aby zajistily nezapomenutelný zážitek pro všechny účastníky.

Tomáš Opluštil, ředitel maloobchodní sítě PLANEO, zdůrazňuje význam nového mediálního partnerství: „Jsme nadšeni, že se nám podařilo získat iSport.cz, jehož dynamika a sportovní odbornost dodají naší akci nový rozměr. Věříme, že společně oslovíme ještě širší publikum a přispějeme k dalšímu rozvoji českého mládežnického fotbalu.“

Šéfredaktor deníku Sport a webu iSport.cz, Lukáš Tomek, potvrzuje: “Jsme hrdí, že můžeme být součástí tak významného turnaje jako PLANEO Cup. Naše redakce je připravena pokrýt událost s nejvyšší úrovní profesionality a zároveň přiblížit příběhy mladých sportovců široké veřejnosti. Fotbal je pro nás nejen sport, ale příležitost ukázat hodnoty, které formují mladé osobnosti.”

iSport.cz bude v rámci partnerství na svých webových stránkách informovat o výsledcích finálových víkendů, vč. reportáží a rozhovorů, které budou dále zvyšovat povědomí o turnaji a zároveň přinášet zajímavý obsah čtenářům. Mimo jiné se čtenáři mohou těšit na rozhovor s Janem Kollerem, oficiální tváří letošního ročníku PLANEO Cupu a dalšími ikonami české fotbalové scény.