Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Black Friday

Slevové šílenství se blíží…

Všichni se těší, všichni ho vyhlíží – černý pátek, který je známý spíše pod názvem BLACK FRIDAY je celosvětová marketingová akce, kdy obchodníci lákají zákazníky na velmi nízké ceny. Mnohdy se však nejedná jen o jednodenní akci, ale hned o několik týdnů plných výrazných slev a výhodných nákupů. Black Friday by měl startovat čtvrtý pátek v listopadu, ale spousta obchodních domů i e-shopů přichází se svojí nabídkou mnohem dříve. Chtějí, aby zákazníci nakoupili právě u nich, a tak se kromě nízkých cen, předhánějí i v tom, jak nejlépe zaujmout. Touto akcí se v podstatě oficiálně spouští nakupování vánočních dárků.

Skvělé a nepřekonatelné slevy přináší v tento nákupní svátek i PLANEO, které vám nabídne výběr z mnoha kategorií a tisíce výrobků. Vyřešit tak můžete nejen vánoční dárky, ale zároveň i nefunkční pračku, myčku nebo nákup nové lednice či televize.

Nákupní maraton aneb 5P

Black Friday se stal mezinárodním fenoménem a našel si svoji oblibu napříč generacemi. Jde o skvělou příležitost, jak si pořídit své vysněné dárky za fantastické ceny. Ale pozor, než se pustíte do nákupního maratonu, radši se na něj pořádně připravte. Stačí se držet našich 5P (5 bodů, jak přežít nákupní šílenství) a vaše sny se vyplní.

Přehled
Připravte si seznam věcí, které chcete v rámci nákupního svátku pořídit. Ideálně si je seřaďte podle důležitosti.

Příprava
Prozkoumejte svoje oblíbené e-shopy/obchody, zda akci Black Friday nabízejí.

Porovnání
Abyste získali tu nejlepší cenu, musíte srovnávat cenové nabídky. Co obchodník, to jiná akce a jiné možnosti.

Peníze
Nejdůležitější a klíčové pro celý Black Friday je stanovení rozpočtu. Bez toho se do nakupovaní radši nepouštějte. Tolik neodolatelných nabídek vám lehce zamotá hlavu. ​​

Pohoda
Hlavně zachovat klid a nenechat se vyprovokovat nízkým počtem kusů nebo časově omezenou nabídkou. Stačí sledovat sociální sítě, hlídat reklamy nebo se přihlásit k odběru newsletteru – žádná akce vám pak neunikne.

Zpracovala: AlFi, 8. 10. 2024