Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Apple novinky pro září 2024

iPhone 16 Pro

Předobjednávky Apple iPhone 16 startují za:

-
dny
-
hod
-
min
-
s

Předobjednávky Apple iPhone 16 zahájeny

 

iPhone 16 Pro a iPhone 16 Pro Max

Apple představil svůj dosud nejnadupanější smartphone – iPhone 16 Pro. S pevnou a lehkou konstrukcí z titanu a Ceramic Shield je výjimečně odolný. Nabízí profesionální studia, která si ponesete v kapse, ať už půjdete kamkoli. Pořizovat fotky můžete pomocí 3 fotoaparátů – 48 Mpx ultraširokoúhlý, 48 Mpx Fusion kamera a 12 Mpx teleobjektiv s 5× zoomem. O úpravu právě pořízených snímků se postará funkce Fotografické styly, která vám dá ještě větší volnost, aby měla každá fotka váš rukopis. Videa natočíte až v rozlišení 4K se 120 snímky za sekundu. Klidně i ve slow motion. Aby všechno skvěle šlapalo, je iPhone 16 Pro vybaven výkonným čipem A18 Pro. Své výtvory krásně uvidíte na 6,3" displeji. V případě iPhone 16 Pro Max dokonce 6,9". Obě verze přicházejí s razantním skokem ve výdrži baterie. S iOS 18 můžete dát ikonám a widgetům na ploše libovolný jednotný odstín. 

 

iPhone 16 Pro

iPhone 16 a iPhone 16 Plus

S modelovou řadou iPhone 16 a iPhone 16 Plus budete mít ovládání fotoaparátu pevně v rukou. Tlačítko pro jeho ovládání představuje jednoduchý způsob, jak vše jednoduše nastavit. S ultraširokým objektivem s automatickým zostřením pořídíte detailní makro fotky i videa. S 48Mpx Fusion fotoaparát uděláte nádherné záběry s vysokým rozlišením. O svůj iPhone se nemusíte bát – je navržen tak, aby vydržel. Jeho konstrukce z kvalitního leteckého hliníku i Ceramic Shield jsou extrémně odolné. Vylepšením prošlo i Akční tlačítko – teď na něm můžete mít nastavený třeba diktafon, tichý režim a celou řadu dalších funkcí. Plynulý chod zajistí špičkový čip A18 i větší kapacita baterie.

 

Apple Watch S10

Apple Watch series 10 

Chytré hodinky Apple Watch series 10 mají o 30 % větší displej – uvidíte na nich tak více textu a odepisování na zprávy bude mnohem pohodlnější. Z nuly na 80 % se hodinky dobijí za pouhých 30 minut. Zabudovaný reproduktor nově dokáže přehrát hudbu pro případ, že si zapomenete sluchátka. Populární kroužky Aktivity jsou upraveny pro větší přehlednost. Jednoduše tak uvidíte, jak si ve svém cvičení vedete. Při vodních sportech využijete snímače hloubky a teploty vody. Vaše zdraví bude hlídat řada senzorů – třeba srdeční aktivitu, kvalitu spánku nebo ovulační cyklus. Nově ovšem Apple přichází s monitorováním spánkové apnoe, tedy stavu, kdy se vám během spánku zastaví dech. Detekce pádu či autonehody vyšle v případě nehody signál záchranářům, pokud to vy nedokážete. Hodinky si skvěle rozumí se zařízeními a službami Apple – můžete jimi třeba odemykat Mac. O hladký provoz bez záseků se stará čip SiP S10. To vše v titanovém obalu, který je o 10 % tenčí než v případě předchozích modelů.

 

Airpods4

Airpods 4 

Sluchátka AirPods 4 přicházejí s vymazleným tvarem, aby vám co nejlépe seděli v uších. O perfektní zvuk a správné fungování všech funkcí se stará výkonný čip H2. S novou akustickou architekturou si užijete mimořádně věrohodné podání hudby. Adaptivní ekvalizér se navíc postará, aby byla hudba dokonalá přesně pro váš tvar uší. Telefonovat se vám s nimi bude jedna báseň díky izolaci hlasu – na druhé straně tak uslyší jen vás, i když půjdete po rušné ulici. AirPods 4 si můžete pořídit také ve verzi s aktivním potlačením zvuku. Stejně tak nabízejí Režim propustnosti, se kterým naopak skvěle slyšíte své okolí. Při Detekci konverzace se přehrávání ztiší v momentě, kdy začnete mluvit. Nově je také nabijete přes USB-C nebo bezdrátově a nabídnou vám až 30 hodin poslechu. Sluchátka i nabíjecí pouzdro – které je o 10 % menší – jsou navíc odolné proti prachu a vodě podle specifikace IP54. Poradí si tak s deštěm i potem.