Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Apple Certified Refurbished

Apple Certified Refurbished produkty jsou zařízení, která prošla renovačním procesem přímo v Apple. Ve výsledku je produkt vzhledově, funkčně i dodaným příslušenstvím stejný jako nový produkt, ale je prodáván pod označením „Refurbished“ a se slevou.

apple iphone

Jaká zařízení se renovují a proč?

Většinou se jedná o zařízení vystavená v Apple iStore, vrácená z e-shopu Apple případně rozbalené a nepoužité zařízení. Protože Apple nikdy neprodává použité anebo rozbalené zboží, tak provádí proces „renovace“.

Důvodem mohou být drobné kosmetické vady (ohmatané LCD, zaprášené klávesnice), aktivované – nainstalované systémy, poškozené obaly, nekompletní / rozbalené příslušenství. Veškeré díly, které by mohly jevit známky použití jsou vyměněny za nové. Příslušenství je vždy také zcela nové.

apple produkty

Jakou kapacitu mají baterie?

Baterie jsou vždy zcela nové a mají 100% kapacity.

Lze tedy poznat, že zařízení je renovováno?

Nelze to nijak poznat, zařízení je vzhledově 100% nové. Jediný rozdíl je v obalu, na kterém je uvedeno „Apple certified refurbished“.

logo apple Refurbished

Jaká je záruka?

Apple poskytuje plnou záruku na všechny renovované produkty, která je stejná jako na nové. Protože aktuálně Apple neprodává přímo tyto produkty v ČR, tak záruční servis zajišťuje dodavatel. Na všechny výrobky prodané v ČR je zákonná záruční lhůta ve výši 24 měsíců.

Jak lze uplatnit záruku?

Zařízení Apple lze reklamovat v jakékoliv prodejně PLANEO Elektro.

apple telefony

Obsahuje zařízení český návod?

Ano, uvnitř balení naleznete český návod – průvodce rychlým spuštěním. Podrobný návod v českém jazyce je pak volně ke stažení.