Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Podnikání bez čekání: Nákup na splátky pro podnikatele

Podnikatelský nákup na splátky je stavěný na míru firmám i živnostníkům. Je jedno, jestli potřebujete novou lednici do kavárny, abyste mohli hostům nabízet úchvatné dezerty, nebo pronajímáte apartmány na horách a potřebujete do nich spotřebiče.

Rozložení splátek úvěru podle potřeby, minimálně na 6 a maximálně na 48 měsíců, vám umožní lépe řídit tok peněz a tím pružněji reagovat na konkurenci. Zároveň získáte veškeré zboží hned a zvýšíte hodnotu svého podnikání i kvalitu služeb pro vaše zákazníky.

Nakupte na splátky cokoliv od 3 000 Kč do 250 000 Kč

Malí i velcí podnikatelé si přijdou na své. Můžete si snadno vybrat výbavu na míru přesně pro vaše podnikání. Pro někoho může být pomoc rozložení nákupu za 20 000 Kč, pro jiného za 200 000 Kč. To už je jen na vás a vašich potřebách, případně podnikatelském záměru.

Až budete mít jasno, co si chcete pořídit, jednoduše se zastavte na nejbližší prodejně Planeo. S prodavačem vyřídíte žádost o úvěr a počkáte na schválení Home Creditem. Po schválení se domluvíte na převzetí zboží a máte hotovo. Snadno a rychle takhle nakoupíte vše, co pro své podnikání potřebujete. Navíc bez zásahu do svých úspor.

Rozjeďte své podnikání a předběhněte konkurenci. Zastavte se na nejbližší prodejnu Planeo.

Rozjeďte své podnikání a předběhněte konkurenci

Zastavte se na nejbližší prodejně PLANEO

Příklad splácení úvěru – Nákup na splátky pro podnikatele:

Při výši úvěru 20 000 Kč, výši měsíční splátky 977 Kč, počtu splátek 24 a lhůtě splatnosti 13. 6. 2026 je úrok 15,9 % p.a., RPSN 17,1 % a celkem zaplatíte 23 448 Kč. Uvedené hodnoty jsou spočítány při datu poskytnutí úvěru 15. 6. 2024, datu první splátky 13. 7. 2024 a se splatností dalších splátek k 13. dni v měsíci počínaje 13. 8. 2024.

Každá žádost o úvěr je posuzována individuálně a může se od prezentované lišit. Nejedná se o nabídku či veřejnou nabídku a platí při splnění podmínek společnosti Home Credit a.s. Nabídka nezohledňuje využití doplňkových služeb.

Poskytovatelem financování je společnost Home Credit a.s.